Welkom bij praktijk Resonance Logopedie! Ik ben Emma Magherman en startte mijn praktijk in oktober 2021. Ik ben logopedist in hart en nieren, en houd er enorm van om mensen vooruit te helpen en zaken aan te leren. Daarnaast houd ik er ook van om zelf dingen bij te leren en daarom school ik me zo veel mogelijk bij. 

 

Uiteraard ben ik niet enkel logopedist. Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik op een basketbalveld en dat doe ik op verschillende manieren. Ik ben zelf speler, maar probeer ook mijn kennis te delen met anderen door een ploeg te coachen. Ik ben niet enkel speler en coach, maar ook scheidsrechter! 

Naast basketten en werken, houd ik heel erg van quality time met vrienden en familie. Ik kan heel erg genieten van een hele dag spenderen met familie en alle kindjes samen zien spelen. Buiten het basketseizoen ga ik heel graag op reis naar mooie plekken met prachtige natuur. Ik doe graag lange wandelingen met een beetje uitdaging! In mijn laatste jaar binnen de opleiding logopedie, ging ik dan ook op buitenlandse stage in Suriname. 

 

 

Zo, nu weten jullie al heel wat over mij. Ik kijk er naar uit om ook jullie te leren kennen in de praktijk!